بهینه سازی مصرف انرژی در سیستم تزریق پلاستیک : بخش هفتم

روغن هیدرولیک

هزینه روغن هیدرولیک بخشی از هزینه های عملیاتی ماشین تزریق را تشکیل می دهد. اما تغییر کوچکی در روغن هیدرولیک می تواند باعث افزایش چشمگیری در کارایی دستگاه شود. برای مثال افزایش عمر قطعات و بهره وری بالای قطعات و کاهش زمان سیکل تزریق

چالشهای عملیاتی
در قالبگیری تزریقی ، روغن هیدرولیک عموماً در معرض تراکم و تنش برشی و نوسان دمای زیاد قرار دارد.
این موضوع می تواند باعث شکسته شدن مولکولهای روغن و کاهش خاصیت روغنکاری و عدم حفاظت کافی از اجزای مکانیکی شود. و این بدان معناست که قطعات سخت تر کار خواهند کرد و انرژی بیشتری مصرف خواهد شد و فرسایش بیشتری اتفاق خواهد افتاد.
دمای بالا باعث اکسیداسیون روغن خواهد شد که می تواند با ایجاد یک لاک مخرب و افزایش ویسکوزیته ،منجر به خوردگی شود. همچنین روغن هیدرولیک ممکن است آلوده به مواد مصرفی ، آب ، گرد و غبار و پودر فلزات ناشی از خوردگی شود که اگر فیلتر مرتبا تعویض نشود ممکن اسن باعث سوختن پمپ شود.

استفاده از روغن هیدرولیکی پیشرفته
برای مقابله با این مشکلات لازم است که از روغنی با پایداری برشی بالا و شاخص ویسکوزیته بالا ، استفاده شود. روغنهای با کارایی بالا ویسکوزیته خود را در دماهای مختلف حفظ می کنند و به حفظ قطعات و بهره وری انرژی کمک میکنند و همچنین هزینه های نگهداری دستگاه را کاهش می دهند. و با افزایش عمر روغن و کاهش دفعات تعویض روغن باعث کاهش آلودگی زیست محیطی می شود.

آنالیز روغنهای مصرفی
با بررسی و آزمایش روغنهای مصرفی می توان نواقص سیستم را ردیابی کرد و با رفع آن مشکلات از هزینه های آتی جلوگیری کرد.

در آزمایشات میدانی در یکی از کارخانجات تزریق پلاستیک، که سطل و بشکه تولید میکند، استفاده از روغن هیدرولیک مناسب باعث کاهش مصرف انرژی به میزان ۴٫۲۸ درصد شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *